Eh ada apa ni???Mai tengok...

Friday, 23 September 2011

Makcik

Assalamualaikum..

Hampir sebulan rasanya tak update story dalam e-diari ni..Al malklumlah dah balik kampung halaman sendiri so tiada apa yang lebih mengembirakan melainkan di rumah sendiri. Hehehe Bestlah di rumah rasa nak tidur ja..bangun makan tidur ja kerja..hehehe Tapi adalah juga kemas2 rumah.Cuci pinggan mangkuk tu dah perkara biasa la der..huhu

Ohhh semalam pegi ambil adik balik sekolah. So aku naiklah bas.Time dekat nak sampai sekolah adik, aku tekanlah bell nak turun. Lepas tu konduktor bas tu cakap "Makcik mau turun sini ka atau depan lagi??" Aku pun terkedu. Hanya mampu mengangguk. Dahlah sebelah aku lelaki. Tersenyum-senyum dia. Siap pandang muka ku lagi.Hadoiiii macam cilaka. Maybe konduktor tu buta. What the fish...Aku pun berfikir tua sangat ka aku sampai dapat status makcik?? Ni yang mau beli colegen banyak2 ni... Kasi maintain tu kulit. Wakakaka

P/S: Colegen apa yg best eh?? Sentap -__-