Eh ada apa ni???Mai tengok...

Tuesday, 24 January 2012

Geram Geram..Nak Cubit

Assalamualaikum...

Wish Happy Chinese New Year kepada yang berbangsa Cina. Di tempat aku New Year ni hujan pula. Bangun pagi ingat masih jam 6, rupa-rupanya dah jam 8.Hahaha Kamu suka budak-budak tak?Aku suka jugalah. Kalau umur dalam lingkungan satu hingga empat tahun comel kan? Aku suka sangat.Tengok baby-baby ni jalan, bercakap, ketawa macam seronok ja. Kadang-kadang bagi kita benda tu tidak lucu pun, tapi baby boleh pula ketawa terkekeh-kekeh. Hahaha geram...Aku pun dah tak sabar sebenarnya nak ada own baby...(oh btw sebenarnya im married) T___T  



Oh yang baby pakai cermin mata ni anak buah aku...dia sangatlah gedik tak larat nak handle...hahahaha  yang sorang lagi dah bukan baby dah..kakak baby..ekekeke dia adik bongsu aku. Standard 3 right now. Dia ni sangat hyperactive dan selalu tanya soalan yang kita sebagai orang dewasa ni pun jarang bertanya soalan yang sedemikian. huh...budak nak membesar sesuailah banyak tanya kan?? >___<



Yang ni pula my little cousin yang jarang nak menangis. Even mengantuk, lapar, dahaga pun kalau kau bawa dia bergurau dia akan sentiasa tersenyum. Kata orang senyum paksa. Hahaha hobinya suka memanjat atas badan orang yang mendukungnya. Hewhewhew...dia selalu aim objek yang tergantung di dinding so kenalah panjat... She's cute..matanya adalah kelabu..jeles *___*

Aku memang suka baby yang umur macam ni...kalau pergi kenduri kawen lagi ramailah baby aku jumpa. Sebelah family hubby. OMG...they are so cute....hahaha confirm aku cubit...kalau boleh nak kidnap terus bawa balik ghumah....hahaha..Till then.

No comments: